Ребел Уилсън  разкри, че е загубила девствеността си на 35 години

...
Ребел Уилсън  разкри, че е загубила девствеността си на 35 години
Коментари Харесай

Ребел Уилсън разкри, че е загубила девствеността си на 35 години

Ребел Уилсън  разкри, че е изгубила девствеността си на 35 години и се надява, че шерването на персоналната й история ще изпрати „ позитивно обръщение “ към другите.

44-годишната актриса, родена в Австралия, сподели, че е присъединила разкритието в идните си записки " Rebel Rising ", излизащи на 2 април, с цел да увери младежите, че „ не всеки би трябвало да загуби девствеността си като младеж “ .

‘Late bloomer’ Rebel Wilson reveals she lost her virginity at 35: ‘You shouldn’t feel pressure’
— New York Post (@nypost)
„ Хората могат да изчакат, до момента в който станат подготвени, или до момента в който станат малко по-зрели “ , споделя Уилсън. „ И мисля, че това може да е позитивно обръщение. Очевидно не е нужно да чакате, до момента в който навършите тридесетте като мен, само че не би трябвало да чувствате напън като младеж “ , споделя Уилсън.

Актрисата си спомня по какъв начин е избягвала темата колкото е допустимо повече като младеж заради това, че е била „ засрамена “.

„ Имаше един неразбираем миг, мисля, че споделих на най-хубавия си другар: „ О, да, направих го просто, с цел да свърша с това, когато бях на 23 “ , споделя Уилсън. — " Просто в действителност, с цел да избегна въпросите " .

Тя се опита да заобиколи тематиката, когато се появи или отклони, колкото можеше.

„ Обикновено просто излизах от стаята, когато се организираше диалогът “ , продължава тя. 

Въпреки че тя назовава себе си " късно разцъфтяла " , Уилсън има вяра, че в случай че е била 20 години по-млада, нейният опит и проучване на нейната половост биха били " доста разнообразни ".

Rebel Wilson Lost Her Virginity at 35 — and Wants to Take the ‘Pressure’ Off Other Late-Bloomers by Sharing Her Story (Exclusive)
— People (@people)
„ Абсолютно необикновено е, в случай че се бях родила 20 години по-късно, евентуално щях да проучвам повече сексуалността си. Просто знаех, че ме притеглят мъже и това беше естественото нещо “ , спомня си Уилсън.

„ И по този начин, когато започнах да се разтварям евентуално повече след гибелта на татко ми и осъзнах, о, макар че съм виждала брака като нещо извънредно и загуба на време, започнах да се разтварям към това “, прибавя тя. „ И по-късно единствено години по-късно, срещайки дами и изпитвайки усеща към жена, и това, просто мисля, че това е знак за това къде е било обществото. “

Вече сгодена за дизайнерката Рамона Агрума, Уилсън посрещна първото си дете, Ройс Лилиан, посредством сурогатна майка през ноември 2022 година

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР